lunes, 2 de marzo de 2015

COLÒNIES DE 6è - PORT DEL COMTEEl primer dia.

El primer dia vam haver d’anar a les 5:00h a l’escola ja que a les 5:45h sortia el bus cap a Port del Comte. Vam estar 2 hores, després vam esmorzar un entrepà cadascú i vam continuar.

En una estona, ja hi érem!!! Tot era tant blanc!!! Mai havíem vist tanta neu!!!

Quan vam arribar ens van posar un adhesiu (forfet) que era per poder pujar als remolcadors o telecadires. Ens van dividir en grups, cada grup amb un diferent monitor d’esquí. Vam aprendre a posar-nos els esquís i a frenar amb falca ("cuña"). Vam estar practicant i ens vam caure moltes vegades !!!

El temps va passar volant i de seguida ja era l’hora de dinar, hi havia bufet lliure, un piló de menjar per escollir, ens vam quedar tips de tant menjar. Era molt bo! Vam tornar a esquiar. Quan va acabar l’estona d’esquí vam fer trineus. 

Després vam entrar per primer cop a les habitacions i a la dutxa. Aleshores vam entrar al menjador i vam dinar. L’activitat de nit va ser Karaoke i vam estar cantant fins molt tard. Ja era hora de dormir, vam anar cap a les habitacions i vam dormir.
               
El segon dia.

Ens vam aixecar i vam anar a esmorzar. Després vam anar a esquiar i estàvem practicant el gir ficant els esquis paral·lels. I vam començar a anar a la cinta gran . 

Quan l’hora va acabar vam anar a dinar i va arribar una altra escola,  com sempre el menjar boníssim. Després vam tornar a esquiar i ens van deixar
fer lliure a la cinta gran. Tot  seguit, vam anar a  deixar els esquis a una taquilla . Després vam fer l’activitat que era una gimcana per conèixer l’entorn de l’estació. Vam anar a les habitacions i ens vam anar a dutxar. Després vam sopar . I  vam fer “Just Dance” amb l’altre cole. I a dormir.


El tercer dia

Ens vam aixecar i vam anar a esmorzar, ens vam preparar amb els grups i a esquiar. Per fi vam pujar al telearrossegador per primer cop. Va ser molt divertit.

Va passar l’estona i vam anar a dinar. Aquell mateix dia arribava una altra escola. El dinar estava com sempre. 

Al acabar vam tornar a esquiar. Aquest dia va passar volant… Quan ens vam adonar ja havíem de tornar els esquis. Vam fer l’activitat. Per fer-la vam haver de fer dos grups. Un faria malabars l’ altre faria polseres, ja que feia massa vent i no es podia fer tir amb arc. Després vam anar a la dutxa i a dinar. Com a activitat de nit vam veure una peli de Tintin… Després en David ens va explicar una història de por… 
I a dormir!!                                                                         
    
El quart dia 

Per fi pugem al telecadira!!!!!  Ens vam aixecar pensant en el telecadira. Vam esmorzar, vam començar a esquiar. Vam baixar un munt de pistes. Durant un moment vam veure cérvols. Que macos! Eren tan tranquils…

De seguida va arribar l’hora de dinar i un altre cop vam tornar a esquiar.

Com a activitat vam fer tir amb arc i malabars ja que no feia vent. Una altre vegada a dutxar-se i a sopar . I vam fer disco i la majoria de persones vam començar a plorar. 6è s’acaba i no volem perdre aquesta amistat.

Després  vam anar a dormir.


Últim dia

Nooooooo!!       

Ens vam llevar, vam deixar les habitacions i vam anar a esmorzar.  Després vam fer l’última sessió d’esquí. Vam pujar al telecadira i vam esquiar pel bosquet, que es el nom de una pista. Ens ho vam passar tots molt bé. Però per dins molt tristos. Ningú volia marxar però va arribar l’ hora d’anar a dinar. Vam celebrar l’aniversari d’en Carlos amb un pastís.
El moment va arribar,  havíem de marxar cap a casa. Però abans ens vam fer unes fotos i ens vam dir adéu.Nerea Méndez i Toni Expósito (6èA)No hay comentarios: